Once Brothers (Jednom braća) 2010

Žao nam je, ovaj film je samo za registrovane članove.
Prijavi se ispod ili REGISTRUJ.


Processing your request, Please wait....

17 Komentara

 1. avatar

  S obzirom kako vjerujem da će mi se raniji komentar ocijeniti kao nepriličan recimo samo ovo. Pogrešno je za događaje na području bivše Jugoslavije kriviti Amerikance, Ruse ili tko zna već koga što je i osnova većine komentara ovdje. Ne preuzimanje odgovornosti i traženje krivca u trećima je samozavaravanje ali u sebi nosi i crtu okrivljavanju trećih i nesposobnost iz grešaka učiti i popravljati se kao pojedinac ili kao narod. Narod ima vlast kakvu zasluži misao je Tome Akvinskog i očito je kako je izdržala test vremena na ovim prostorima. Ne tražite alibi u političarima već imajte na umu da su oni bili, jesu i biti će uvijek vaš izbor.
  Pozdrav iz Hrvatske, pozdrav iz Vukovara, nikada braća nismo bili niti ćemo biti, možemo biti samo susjedi koji će se manje ili više poštivati, više niti tražim niti želim.

  Franjo77, pre 4 godina/es

 2. avatar

  Један од најбољих документараца икада!!!

  Jecka xD, pre 5 godina/es

 3. avatar

  Divan film 10/10.Nekome su prijateljstva najvaznija u zivotu.Ko se tu ne pronalazi bolje da film ne gleda,Protumacice ga pogresno.

  TESICA, pre 5 godina/es

 4. avatar

  Amerikanci su nam upropastili zivot…i nama i nasim naslednicima…jer ce se radjati sa mrznjom prema „svom“ narodu i to se nikad iskorijeniti ne moze… mamu li im j***m zapadnu !!!

  pazzo, pre 5 godina/es

  • avatar

   Najgore je drugoga optuživati za vlastite izbore, jesu li amerikanci organizirali „događanje naroda“ na Gamizmestanu?
   Tko sije vjetar žanje oluju.

   Franjo77, pre 4 godina/es

 5. avatar

  nemam rijeci,pretuzno 🙁 vlade kralj definitivno,ruzna mi je ona scena gdje se u zagrebu svi okrecu za njim i komentiraju 🙁 drazen <3 R.I.P.

  Diana, pre 5 godina/es

 6. avatar

  yuga je bila zakon nista joj nisu mogli izvana,svi su se bojali yugoslavije i eto jada-nejde izvana jer je bila spremna ali ide iznutra
  zavadi pa vladaj
  i eto ti gradjanskog rata-europski smradovi tolike su nam ljude pobili i posvađali posijali mržnju među nas-zlo mi je od toga

  deo, pre 5 godina/es

 7. avatar

  brutalan…znaci mnogo dobar i tuzan..:(

  maki, pre 5 godina/es

 8. avatar

  Predivan dokumentarac za izvaredno prijateljstvo koje su imali Divac i Drazen a politika i rat i usijane glave su rasturili to , i ni su mogli ni poslednju rec da kazu izmegu sebe…..
  Zivela YUGOSLAVIJA pozdrav svima i hvala na ovom filmu.

  okitrip, pre 5 godina/es

 9. avatar

  Ovaj dokumentarac je za mene ZAKON!!!

  10/10 😀

  Sinke, pre 5 godina/es

 10. avatar

  sjajno…

  penga, pre 5 godina/es

 11. avatar

  Zalosno … dobar dokumentarac

  kikana, pre 5 godina/es

 12. avatar

  Svaka cast Vlade.bIo si i ostao veliki covek.Jako dobar i u isto vreme tezak za gledanje.Gde bi nam kraj bio ne samo u sportu,da nije bilo tog prokletog rata,

  predrag, pre 5 godina/es

 13. avatar

  Extra dokumentarac… sad sam ga odgledao po drugi put

  zombi88, pre 5 godina/es

 14. avatar

  Sve bih dao da smo Yugoslavia ali sve, sve su krivi politicari!!!

  Zika, pre 5 godina/es

 15. avatar

  Prelepo!!!!

  jamall, pre 5 godina/es

 16. avatar

  Iskreno mi se svidja film i zao mi je sto je mnoga prijateljstva rat rastavio kao i ovo… Ljudi ispastaju zbog ***** od politicara!

  10/10

  🙂

  Aleksa, pre 5 godina/es


Ako si gledao/la ovaj film, ostavi komentar da i drugi vide.

Nemojte ostavljati komentare tipa: film ne radi, ne valja prevod, itd Za to imate opciju "Prijavi film". Ako želite da nam predložite film ili pišete o nekom problemu, pitate nas, za to imate ''Knjiga utisaka''. Pišite samo komentare vezane za film, bez psovki, velikih slova i spamovanja. Svi ostali komentari će biti obrisani.

Prijavi se ili se Registruj da pošalješ komentar.

Napomena: Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa youtube.com, videobb.com, videozer.com, video.google.com i sličnih koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi i naši posetioci ih samo pronalazimo, embedujemo/indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Nijedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!