Borgman (Borgman) 2013

Žao nam je, ovaj film je samo za registrovane članove.
Prijavi se ispod ili REGISTRUJ.


Processing your request, Please wait....

6 Komentara

 1. avatar

  a poenta, raddnja,,,,,,,

  gogabg1982, pre 3 godina/es

 2. avatar

  ja nenormalniji film nisam gledao…kad kazem nenormalan mislim u negativnom smislu…Ko ce da mi vrati ovih 108 minuta zivota 🙂 ….

  lakishark, pre 4 godina/es

 3. avatar

  film je genijalno ostvarenje. ko je bio malo po holandiji i zap. evropi moze da shvati njihov strah od masivne imigracije i stranaca. samo, da bi neko shvatio o cemu film prica treba da ima nesto vise od osnovne skole i malo jacu opstu kulturu. pogledati obavezno

  aleko018, pre 4 godina/es

 4. avatar

  Dobar.Cudan od pocetka do samog kraja.

  darko, pre 4 godina/es

 5. avatar

  Opasan film,tacnije filmcina

  Gecgo, pre 4 godina/es

 6. avatar

  čovječe!!! genijalno!!! ja goru stvar ne pogledah ne pamtim! kome je život mio neka ovo zaobiđe u širokom luku!!! ja šta ovo bi mati moja mila!!! nevjerovatno!

  jasminka, pre 4 godina/es


Ako si gledao/la ovaj film, ostavi komentar da i drugi vide.

Nemojte ostavljati komentare tipa: film ne radi, ne valja prevod, itd Za to imate opciju "Prijavi film". Ako želite da nam predložite film ili pišete o nekom problemu, pitate nas, za to imate ''Knjiga utisaka''. Pišite samo komentare vezane za film, bez psovki, velikih slova i spamovanja. Svi ostali komentari će biti obrisani.

Prijavi se ili se Registruj da pošalješ komentar.

Napomena: Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa youtube.com, videobb.com, videozer.com, video.google.com i sličnih koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi i naši posetioci ih samo pronalazimo, embedujemo/indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Nijedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!